Ovo je Kristijanova prijateljica kojoj je BAČENA BOMBA NA KUĆU: Nakon napada oglasila se OVOM porukom na Fejsu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Kristijanova prijateljica kojoj je BAČENA BOMBA NA KUĆU: Nakon napada oglasila se OVOM porukom na Fejsu (FOTO)

Biljana Lukan, na čiju je kuću jutros rano bačena bomba, javnosti je odavno poznata kao prijateljica Kristijana Golubovića.

U žižu javnosti dospela je 2015. godine, kada je, dok je Golubović bio u rijalitiju Farma, davala brojne izjave o njegovim postupcima, izbacivanju i odnosima sa drugim učesnicima.

Svojevremeno je pokrenula i peticiju da mu sud ukine zatvorsku kaznu jer je, kako je napisala u obrazloženju, dobar čovek, koji je "žrtva jednog pogrešnog sistema".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
-  On je primer deci šta ne sme da rade, kako ce da završe, propagira zdrav život, bez alkohola, droge i cigareta, njegov moto je: "jedan više u ringu, teretani, sportskom terenu, jedan manje na ulici - navedeno je, između ostalog u obrazloženju peticije.

Biljana se nakon napada oglasila na fejsbuku gde je potvrdila šta se desilo:

"Dragi prijatelji,

Povodom informacije tj. dezinformacije koja je izašla iz dobro poznate “kuhinje” obaveštavam vas da jesu bačene dve bombe iz velike daljine i jadnici nisu uspeli ništa da oštete niti mi naude.

JA I KRISTIJAN NIKAD NISMO BILI U SVAĐI I NARAVNO DA SMO I DALJE DOBRI PRIJATELJI

VOLIM VAS SVE"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.