Izvor: Blic, 22.Nov.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMAGALA KRISTIJANU GOLUBOVIĆU, UTAJILA 6 MILIONA EVRA Ko je žena na čiju kuću su noćas bačene DVE BOMBE

Žena na čiju su kuću na Zvezdari bačene dve bombe, Biljana Lukan (53), od ranije je poznata policiji ali i javnosti, i to kao glavna finansijerka Kristijana Golubovića. Istražnim organima poznata je i po utaji poreza. Reč je o šest miliona evra koje je utajila kao vlasnica otpada sekundarnih sirovina sa još sedam osoba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POMAGALA KRISTIJANU GOLUBOVIĆU, UTAJILA 6 MILIONA EVRA Ko je žena na čiju kuću su noćas bačene DVE BOMBE

Izvor: Press, 22.Nov.2019

Žena na čiju su kuću na Zvezdari bačene dve bombe, Biljana Lukan (53), od ranije je poznata policiji ali i javnosti, i to kao glavna finansijerka Kristijana Golubovića. Istražnim organima poznata je i po utaji poreza. Reč je o šest miliona evra koje je utajila kao vlasnica otpada sekundarnih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.