Ove robijaše bi svaka majka poželela za zeta (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Sep.2014, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove robijaše bi svaka majka poželela za zeta (VIDEO)

Zatvor u Trebinju nema bezbednosno zaštitnu ogradu. Ali do sada im nije ni trebala. Nijedan osuđenik iz ovog zatvora nikada nije pokušao da pobegne

Niko nikada nije pobegao iz zatvora u Trebinju, a i zašto bi kada je osuđenicima vreme odlično isplanirano. Oni rade razne fizičke poslove, mogu da se bave sportom i na sve to – korisni su i sebi i društvu.

Jedni peku hleb i prave bureke, a drugi rade na farmi svinja. Nedavno su renovirali prostor u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kom borave – trebinjski zatvor, pa su posluživali ministra pravde na proslavi otvaranja renoviranog prostora. Renoviranje zatvorskih prostorija su započeli jer nisu imali stabilne krevete, a i sobe su im prokišnjavale. I tu nije kraj.

Zatvorenici iz trebinjskog zatvora u tom gradu su radili na rekonstrukciji osnovnih škola, bolnica i domova zdravlja, a njihova farma svinja je među najuspešnijim u ovom kraju.

Na kraju – niko se ne žali. Zatvorenicima je dobro jer nisu dokoni, a i bolje se osećaju kad su fizički aktivni, a društvu je dobro što su im prestupnici od koristi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:atvbl.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.