Ovde je stradao Darko Lazić: Potresne FOTOGRAFIJE s lica mesta! Rasuti delovi automobila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovde je stradao Darko Lazić: Potresne FOTOGRAFIJE s lica mesta! Rasuti delovi automobila (FOTO)

Darko Lazić je jutros doživeo saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, kada je svojim automobilom sleteo sa puta.

Kako se može videti na fotografijama sa lica mesta, po njivi su rasuti delovi automobila, odleteo je gepek automobila, kao i čitavi farovi.

U KBC Zemun stigli su članovi porodice Darka Lazića, koji je noćas povređen u saobraćajnoj nesreći kod Pećinaca.

Darkovi roditelji Milan i Branka, kao i mlađi brat Dragan stigli su u zemunsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolnicu sa pevačevom devojkom Marinom Gagić. Tu se nalazi i njegov prijatelj Miljan Vračević koji traži da vidi Darka.

Prema rečima doktora, Laziću su povređena pluća, glava, ima prelom butne kosti, i serijski prelom rebara sa leve strane od 4 do 12 rebra (to je ujedno i najteža povreda), cela leva strana je u prelomima, dislociranost kostiju... Ima potres mozga, ali za sada nema oštećenja.

Pogledajte rezultate

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.