Ovakva vožnja sigurno nije bezbedna: Lastin autobus bez zadnjeg dela prevozi putnike

Izvor: Blic, 13.Jun.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovakva vožnja sigurno nije bezbedna: Lastin autobus bez zadnjeg dela prevozi putnike

Čitalac "Blica" poslao nam je danas zabrinjavajuće fotografije Lastinog autobusa koji po Beogradu bez delova prevozi putnike.

- Ovakvo vozilo je danas saobraćalo na liniji. Kompletno je ispao deo zadnje stene, sa indikatorima (migavci, štop svetla, maglenke, rikverc svetla). Navodno je ispao i branik koji je skinut i nalazi se u vozačevoj kabini - napisao nam je čitalac u mejlu.

On tvrdi da je vozač odbio da isključi takvo vozilo iz saobraćaja, jer mu se plaća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << isključivo rad na liniji.

- Isključenje vozila za garažu značilo bi da radi za džabe, tj. vožnja mu ne bi bila plaćena. A sad što to nije bezbedno, kome je važno - pita se zabrinut Beograđanin.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.