Ovako se slavi razvod: Toliko mu je laknulo da je želeo da ceo Beograd zna za to

Izvor: B92, 07.Jul.2015, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se slavi razvod: Toliko mu je laknulo da je želeo da ceo Beograd zna za to

Jedan Beograđanin je oduševio ljude na ulicama Beograda kada je provozao svog Punta na kom je stajao ogroman natpis "Razveden".

Po uzoru na američku tradiciju i kola s natpisom “Upravo venčani“ koje vuku limenke jedan čovek je odlučio da isto tako proslavi i svoj razvod.

Naime, on je svoj auto provozao Požeškom ulicom, a prolaznici su uspeli da ga uslikaju. Zamislite koliko je to bio težak razvod kada je odlučio da ga objavi celom gradu.

Čini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se kao da mu je laknulo što je ponovo slobodan čovek, a njegova kola su bila prava atrakcija na ulicama Beograda.

Jedna korisnica Instagrama je zabeležila ovaj trenutak i podelila ga na društvenim mrežama:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) RAZVOD NA SPRSKI NAČIN: Evo kako je Beograđanin proslavio kraj braka!

Izvor: Kurir, 07.Jul.2015

U Požeškoj ulici uspela je da slika ovaj neverovatan prizor i postavila je fotografiju uz komentar Čovek slavi što se razveo..Stigla zadnja vremena kada se slavi razvodi. Naime, na Instagramu je fotografija jednog Beograđanina koji se provozao ulicama glavnog grada automobilom preko čijeg zadnjeg...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.