Ovako je Sofija Vergara izgledala pre nego što je postala poznata ( FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Sofija Vergara izgledala pre nego što je postala poznata ( FOTO)

Danas je najplaćenija televizijska glumica na svetu, a nekada je bila obična devojka iz Kolumbije. Sofija Vergara najpoznatija je po ulozi u seriji "Moderna porodica“, ali i po tome što je zavela srce zgodnog glumca Džoa Manganiela.

Vergara je objavila nekoliko fotografija iz prošlosti i pokazala kako je izgledala pre nego što je postala poznata.

Možda niste znali da je glumica prvobitno upisala studije stomatologije i studirala je tri godine nakon čega je usledila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pauza zbog angažmana u popularnoj sapunici "Acapulco“.

Samo su je dva semestra delila od diplome, ali je odustala kako bi nastavila karijeru glumice.

I’m so busy during the holidays that there’s nothing I love more than reconnecting with friends and family! Even though I love going to #CasaChipiChipi, here are some photos of my favorite trips over the years. Throwback! It’s time to #hitreset early this year and escape to your favorite last minute getaway so I’m partnering with @Expedia to encourage people to take the time to reconnect with their friends and family. You will want to know more so head to the Link in bio for details!ad

Објава коју дели Sofia Vergara (@sofiavergara) дана 13. Дец 2018. у 8:20 PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Da li je prepoznajete? Ovako je nekada izgledala najatraktivnija plavuša Holivuda

Izvor: B92, 18.Dec.2018, 15:13

Holivudska glumica najpoznatija po ulozi u filmu "Vuk s Vol strita“ jedna je od najpoželjnijih dama Holivuda...Australijska glumica Margo Robi (28) poznata je kao prirodna, opuštena i duhovita osoba. Pomenuti film u kojem je glumila rame uz rame sa Leonardom Dikaprijem ju je izdvojio kao posebno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.