Ovako je Hitna odvozila decu koja su se OTROVALA ALKOHOLOM! Šok prizor u centru Beograda, silna policija POD ROTACIJOM: U krvi pronađen visok procenat etanola! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 14:41

Ovako je Hitna odvozila decu koja su se OTROVALA ALKOHOLOM! Šok prizor u centru Beograda, silna policija POD ROTACIJOM: "U krvi pronađen visok procenat etanola!" (VIDEO)

Teška noć za lekare. Dvanaest pijanih maloletnika sinoć primljeno na VMA zbog posledica trovanja alkoholom.

Doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković potvrdio je jutros da je noćas u tu ustanovu primljeno dvanaestoro dece u teškom alkoholisanom stanju, do čak 2,8 promila alkohola u krvi. To je ozbiljno stanje, zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju, rekao je dr Leković.

- Oni su bili u teškom alkoholisanom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanju do čak 2,8 promila alkohola. To je ozbiljno stanje. Zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju - rekao je doktor Leković.

Nekoliko sati kasnije na društvenim mrežama objavljen je snimak na kojem se vidi kako kola Hitne pomoći u centru Beograda preuzimaju i odvoze potrovane alkoholom na dalje ukazivanje pomoći.

U opisu tog snimka navodi se da su "od 26 osoba čak dvanaestoro bila deca mlađa od 15 godina koja su se na žurci otrovala "špiritusom". Celu noć su proveli na VMA! U krvi pronađen visok procenat etanola!"

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Beograđani su na Instagramu burno reagovali uglavnom se pitajući šta će deca mlađa od 15 godina uopšte u noćnom klubu i u gradu u to vreme.

Srbija Danas/Instagram/moj_beo_grad_

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.