Ovaj sok je mnogo dobar za organizam, a nećete verovati od čega je!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2015, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj sok je mnogo dobar za organizam, a nećete verovati od čega je!

Kada biste znali malo više o soku od krompira, verovatno biste ga pili svakog dana.

Ovo su samo neka lekovita svojstva ove čudotvorne namirnice i njenog soka.

IDEALAN BALANS

Već znate koliko je ravnoteža organizma bitna, a upravo sok od krompira pomaže u uspostavljanju tog balansa. Većina prerađenih i termički obrađenih namirnica zapravo kiseli naš organizam, a sok od krompira ga alkalizuje.

ČISTI JETRU

Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << želite da pročistite jedan od najvažnijih organa, ujutru na prazan stomak popijte jednu čašu sveže ceđenog soka od krompira.

ČISTI KOŽU

Sok od krompira će vam pomoći da očistite ten i oslobodite se ekcema i alergija

UBRZAVA METABOLIZAM

Prirodan način da očistite organizam i ujedno smanjite kilograme. Popijte po jednu šolju ovog soka ujutru, uveče i pre ručka.

SMANJUJE BOLOVE U LEĐIMA

Bilo koji vid upalnog procesa ili bola u zglobovima može se ublažiti ovim čudesnim eliksirom. Ovaj moćni napitak podstiče i cirkulaciju u svim delovima tela.

Najbolje (i najlakše) bi bilo da ovaj sok napravite u sokovniku, ali ukoliko ne posedujete ovu praktičnu spravu možete ga narendati i ocediti u gazi.

Naravno, ovaj sok možete obogatiti po ukusu i po želji: đumbirom, medom, cimetom, nanom…

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Da znate koliko je ovaj sok dobar za organizam verovatno biste ga pili svakog dana

Izvor: Kurir, 24.Apr.2015

Kada biste znali malo više o soku od krompira, verovatno biste ga pili svakog dana..Ovo su samo neka lekovita svojstva ove čudotvorne namirnice i njenog soka...IDEALAN BALANS..Već znate koliko je ravnoteža organizma bitna, a upravo sok od krompira pomaže u uspostavljanju tog balansa. Većina prerađenih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.