Ovacije za Mihajlovića: Bolonja remizirala sa Sinišinim Laciom (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovacije za Mihajlovića: Bolonja remizirala sa "Sinišinim" Laciom (VIDEO)

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović, koji se leči od leukemije, ispunio je obećanje i posle mesec i po ponovo vodio ekipu Bolonje, danas u remiju protiv Lacija 2:2.

Mihajlović je dočekan ovacijama sa tribina, pozdravili su ga i navijači Rimljana, gde je kao igrač ostavio dubok trag.

Burno je bilo i na terenu, Bolonja je dva puta vodila, viđena su dva crvena kartona, a Lacio je u finišu meča preko Hoakina Koree propustio penal za pobedu.

Mihajlović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se nalazi u procesu oporavka od leukemije i ovo mu je treća utakmica u ovoj sezoni kako vodi ekipu kraj aut linije.

Siniša je imao srdačan pozdrav sa prijateljem Simoneom Inzagijem, koji je na čelu "nebesko-plavih".

"Mislima sam uz Sinišu, on je ratnik i siguran sam da će pobediti. Veliki mi je prijatelj i često pomislim na njega. Kada sam prvi put došao u Rim, on mi je mnogo pomogao da se naviknem na Lacio i novi život. Zajedno smo bili na terenu u mnogim pobedama",rekaoInzagipre ovog meča.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIhajlović se pojavio na utakmici, stadion eksplodirao (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 06.Okt.2019

Siniša Mihajlović, trener Bolonje, vodi ekipu protiv Lacija u sedmom kolu Serije A. Utakmica između Bolonje i Lacija krenula je u 15 časova, a rezultat na poluvremenu je 2:2.. Kvota kladionice MaxBet na pobedu Juventusa u meču sa Interom je 2.75.. Legendarni srpski fudbaler poslednji put se našao...

Nastavak na 011vodič.com...

Mihajlović opet na klupi, dobio ovacije

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2019

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović, koji se liječi od leukemije, ispunio je obećanje i poslije mjesec i po ponovo vodio ekipu Bolonje, u remiju protiv Lacija 2:2.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.