Ova su lica bezdušnih huligana koji su zapalili beskućnika na Božić!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Dec.2016, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova su lica bezdušnih huligana koji su zapalili beskućnika na Božić!

Berlinska policija objavila je da su sedmorica muškaraca osumnjičeni da su zapalili beskućnika u stanici metroa.

Organi reda u nemačkoj prestonici tretiraju ovaj slučaj kao pokušaj ubistva, a u medijima su objavljene slike osumnjičenih koje su snimile sigurnosne kamere.

Sedmorica mladića su beskućnika zapalili na Božić, u nedelju, dva sata posle ponoći u stanici Šonlainštrase.

Srećom po žrtvu, prolaznici su brzo reagovali i uz pomoć mašinovođe brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ugasili vatru, pa je beskućnik, osim što se nagutao dima, prošao bez ozbiljnijih povreda.

- Mladići su osumnjičeni da su zapalili vatru, a njihove radnje smatramo pokušajem ubistva. Potraga za napadačima je u toku - saopštila je policija.

Vlasti u Berlinu tradicionalno tokom zime dozvoljavaju beskućnicima da prespavaju u metro stanicama.

Ovo je drugi ozbiljni incident u berlinskom metrou za samo dve nedelje, pošto je javnost šokirao snimak napada na ženu koju je na stepenicama brutalno u leđa šutnuo huligan. Policija je nedavno saopštila da je za taj napad osumnjičen 27-godišnji Bugarin.

Prema zvaničnoj statistici, broj incidenata u berlinskom metrou raste iz godine u godinu, pa je u 2014. zabeleženo 2070 napada, dok se u 2015. dogodio 2201 slučaj nasilja.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.