Otvorena izložba idejnih rešenja za pet vrtića

Izvor: Blic, 03.Dec.2010, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena izložba idejnih rešenja za pet vrtića

Izložba idejnih arhitektonsko - urbanističkih rešenja za pet vrtića otvorena je večeras u Muzeju grada Beograda. Izloženi radovi su rezultat opšteg javnog i anonimnog konkursa, a izložba će trajati do 10. decembra, svakog dana od 12 do 20 sati. Na dan zatvaranja, od 17 do 18 sati, održaće se diskusija o radovima sa žirijem.

To je prvi konkurs ovakve prirode koji je Grad organizovao, a građani su kroz radove izneli svoj predlog izgleda novih vrtića na Bežanijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kosi, novobeogradskim blokovima 61 i 63, Banjici i u obrenovačkom naselju Stubline u kojima će smeštaj naći ukupno 1.500 mališana.

- Dobili smo arhitektonski kvalitetna rešenja koje je moguće za vrlo kratak period pretvoriti u projekte za izgradnju objekata. Planiramo da do kraja maja započnemo izgradnju vrtića, a da do kraja sledeće godine oni budu završeni - objašnjava Dejan Vasović, gradski arhitekta, koji je prisustvovao svečanom otvaranju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.