Otvoren najveći sajam video igara u Evropi

Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren najveći sajam video igara u Evropi

U Kelnu je otvoren "Gejmskom" (Gamescom) najveći sajam video igara u Evropi. Sajam će trajati do kraja nedelje, a organizatori očekuju preko pola miliona posetilaca.

Glavna tema ovogodišnjeg "Gejmskoma", koji se održava pod sloganom "Junaci u novim dimenzijama", biće igre u virtualnom svetu.

Vodeće svetske kompanije na području kompjuterskih igara, "Soni" i "Majkrosoft" predstaviće novu opremu prilagođenu popularnim igrama.

"Gejmskom je jedini sajam >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na kojem svoje najnovije proizvode predstavljamo ljubiteljima kompjuterskih igara i pre puštanja u prodaju“, rekao je Aron Grinberg, šef marketinga Microsofta.

Ulaznice za ovogodišnji sajam, koji se za publiku otvara sutra, u četvrtak, odavno su rasprodate.

Više od 8.000 kompanija iz sektora kompjuterskih igara je na sajmu, a ljubitelji igara uživaće u bogatom propratnom programu, koncertimaa i susretima igrača. Ovogodišnji sajam je, zbog nedavnih terorističkih napada u Evropi, organizovan uz visoke mere bezbednosti.

Paralelno sa "Gejmskomom" je pokrenuta prva online ambulanta za zavisnike od interneta i kompjuterskih igara.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren najveći sajam video igara u Evropi

Izvor: Beta, 17.Avg.2016

U Kelnu je danas otvoren "Gejmskom" (Gamescom) najveći sajam video igara u Evropi.Sajam će trajati do kraja nedelje, a organizatori očekuju preko pola miliona posetilaca.Glavna tema ovogodišnjeg "Gejmskoma", koji se održava pod sloganom "Junaci u novim dimenzijama" biće igre u virtualnom svetu.Vodeće...

Nastavak na Beta...

Otvoren najveći sajam video igara u Evropi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2016, 08:39

U Kelnu je juče otvoren "Gejmskom" (Gamescom) najveći sajam video igara u Evropi...Sajam će trajati do kraja nedelje, a organizatori očekuju preko pola miliona posetilaca...Glavna tema ovogodišnjeg "Gejmskoma", koji se održava pod sloganom "Junaci u novim dimenzijama" biće igre u virtualnom svetu...Vodeće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.