Otvoren 41. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Izvor: Danas, 21.Feb.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren 41. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Međunarodni sajam turizma pod sloganom "Leto je bliže nego što mislite" otvoren je danas na Beogradskom sajmu i trajaće do 24. februara, a na njemu učestvuje više od 650 direktnih izlagača i suizlagača iz 38 zemalja. Članak Otvoren 41. Međunarodni sajam turizma u Beogradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Godišnji prihod coworking prostora više od tri miliona evra

Izvor: Danas, 21.Feb.2019

Coworking asocijacija Srbije uz podršku nove nacionalne platforme Srbija stvara predstaviće svoj rad i predstojeću konferenciju u okviru omladinskog turizma na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu. Članak Godišnji prihod coworking prostora više od tri miliona evra se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.