Zajednički nastup proizvođača vina i hrane iz Vojvodine na sajmu turizma

Izvor: Danas, 22.Feb.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajednički nastup proizvođača vina i hrane iz Vojvodine na sajmu turizma

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam organizovao je i ove godine nastup vojvođanskih vinara i proizvođača prehrambenih proizvoda na 10. Međunarodnom sajmu vina - Beowine, koji se održava u Beogradu od 21. do 24. februara 2019. godine, u sklopu 41. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu. Članak Zajednički nastup proizvođača vina i hrane iz Vojvodine na sajmu turizma se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Međunarodni dan turističkih vodiča: Besplatno razgledanje Beograda

Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Feb.2019

Međunarodni dan turističkih vodiča biće obeležen u nedelju, 24. februara, a tim povodom biće organizovano besplatno razgledanje Beograda. Akciju sprovodi Udruženje turističkih vodiča Srbije (UTVS) u saradnji sa Sekretarijatom za privredu, takođe, i povodom aktuelnog 41. Međunarodnog sajma...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.