Otrgao je od smrti u poslednjoj sekundi: Skokom s vrha zgrade hrabri vatrogasac sprečio maloletnu devojku da se ubije (VIDEO)

Izvor: S media, 13.Okt.2012, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otrgao je od smrti u poslednjoj sekundi: Skokom s vrha zgrade hrabri vatrogasac sprečio maloletnu devojku da se ubije (VIDEO)

Punih 40 minuta Farida (16) je pretila da će se ubiti. Ali, zahvaljujući skoku hrabrog vatrogasca koji je levom nogom uspeo da je gurne nazad na balkon, njen život je spašen.

Očajna devojka je stajala na rubu balkona 12. sprata i gledala u ponor, a od namere da se ubije je nisu mogli odgovoriti ni poznanici koji su užasnuti posmatrali prizor.

- Farida, misli na porodicu. Ne čini gluposti, siđi! - dovikivali su devojci, a nije uspeo da je urazumi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ni profesionalni pregovarač.

Naprotiv, što je više s njom razgovarao, to je Farida postajala nervoznija, ali dramu je prekinuo vatrogasac koji joj se prikrao s vrha zgrade.

Drama se desila u maju, ali je nedavno prikazana u emisiji Spasitelj da bi se odala pošta vatrogascima koji svaki dan nesebično žrtvuju živote.

(Dnevni avaz)

Foto: printscrn video

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.