Otkriveno sedam kilograma skanka na Batrovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2013, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno sedam kilograma skanka na Batrovcima

BATROVCI -

Na graničnom prelazu Batrovci, na granici Hrvatske, sprečen je pokušaj krijumčarenja sedam kilograma droge "skank", saopštila je danas Uprava carina Srbije.

U saopštenju Uprava carina navodi da je droga otkrivena u utorak, kontrolom automobila registrovanog u Albaniji, u kojem su bila dvojica državljana te zemlje.

Carinici su u gumi zadnjeg točka u 12 paketa našli 6,79 kilograma skanka, vrste marihuane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšeni ilegalni emigranti na Železničkoj stanici

Izvor: juGmedia, 28.Feb.2013

NIŠ – Na Glavnoj železničkoj stanici policija je danas zatekla pet državljana Avganistana i jednog državljanina Malija bez putnih isprava, koji su prekršili Zakon o strancima...Strani državljani su ilegalno ušli u Srbiju iz pravca Republike Makedonije...Svi pronađeni stranci odvedeni su prekršajnom...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.