Otkriveno ko je ubica navijača Rada na Vidikovcu, u toku potraga za njim

Izvor: Press, 19.Jun.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno ko je ubica navijača Rada na Vidikovcu, u toku potraga za njim

Policija je identifikovala napadača koji je u noći između subote i nedelje na Vidikovačkom vencu ubio navijača Rada Ognjena Ikača (23). Potraga za njim i dalje traje, ali se očekuje da brzo bude uhvaćen.
Foto:telegraf
Zločin se dogodio posle svađe u jednom vidikovačkom lokalu, nakon čega je napadač izrešetao Ikača, koji je sa smrtonosnim povredama pao između dve obližnje zgrade. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Marko T., koji je bio sa Ikačem, uspeo je da pobegne, nakon čega je na silu pokušao da uđe u stan Magdalene D. na osmom spratu zgrade na broju 83.
- Ognjen Ikač imao je podeblji dosije, a do sada je hapšen zbog pokušaja ubistva, nasilničkog ponašanja, iznude, izazivanja opšte opasnosti i posedovanja narkotika. Istraga ide u više pravaca i proverava se da li je pre zločina došlo do bezazlene svađe ili to možda ima veze s nekim poslovima koje je on obavljao. Ikač je navodno bio veoma blizak s Aleksandrom Savkovićem, koji je ubijen ispred kluba "Nana" krajem prošle godine - kaže izvor blizak istrazi.
Policijski inspektori i juče su obilazili mesto na kome se dogodio zločin.
- Kafić u kome su Ognjen Ikač i njegov ubica bili i dalje je zatvoren i zapečaćen. Policija obavlja razgovore sa stanarima iz okolnih zgrada, preuzeti su snimci sa bezbednosnih kamera i veruje se da će napadač brzo biti uhapšen. On se, po svemu sudeći, poznavao sa Ikačem. Inače, drug ubijenog Marko T. prošao je poligraf i utvrđeno je da nema veze sa zločinom - naveo je izvor.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.