Otkriveno: Evo ko je muškarac koji je sinoć upucan na Dedinju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2017, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno: Evo ko je muškarac koji je sinoć upucan na Dedinju!

Do vatrenog okršaja došlo je oko 23 sata

U vatrenom obračunu koji se sinoć oko 23 sata dogodio na Dedinju ranjen je Patar O. (25), a na njega je, kako saznajemo, pucao zasad nepoznati napadač sa kojim se posvađao oko devojke.

Petar O. koji je upucan u lokalnom kafiću, pogođen je u levu butinu, i odmah je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije.

Do pucnjave je došlo zbog svađe oko devojke.

Policija traga za napadačem, a prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznanjima, Petar O. nema krivični dosije.

Podsećamo, na Dedinju je sinoć oko 23 časa došlo do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac (25). Ranjeni muškarac je obilno krvario i prevezen je u Urgentni centar.

Kako su naveli u Hitnoj pomoći, do nesreće je došlo u 22.51 u Ulici majora Jagodića 4.

- Povređeni ima prostrelnu ranu u predelu donjeg dela stomaka i prevezen je u Urgentni centar - rekli su iz Hitne pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.