Otkrivamo vam kako da uštedite na jakni sa bogatim krznom

Izvor: Piplmetar.rs, 31.Okt.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivamo vam kako da uštedite na jakni sa bogatim krznom

I ove godine krzno je aktuelno, što možemo videti u svakom butiku u gradu.
Popularne „parke“ sa krznom (prirodnim ili veštačkim) svi nose, a kad nešto svi nose – onda cene skaču.
Evo rešenja kako da i vi imate ovu popularnu jaknu ove zime, uz jako malo novca:
Korak 1: pretražite domaće sajtove koji prodaju garderobu i pronađite sličnu jaknu (cene jakni bez krzna na domaćim sajtovima su do 2.000 dinara)…
Korak 2: Otiđite u radnju u vašem gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << gde se prodaje veštačko krzno. Nećete verovati šta ćete tamo sve pronaći! Metar krzna je oko 500 -800 dinara, a sa metrom krzna možete za početak bogato ukrasiti celu kapuljaču!

Ili prosto, izvadite staru jaknu iz ormara, zašite na nju novo krzno koje ste kupili za malo novca i imaćete jaknu kao iz radnje!
Ako ste pak, jedni od onih koji ne prate slepo svaki trend, zapamtite samo da je „đavo u detaljima“… Pa tako stari kaput obogatite nekom finom ešarpom, zalepite nitne na njega, čipku… šta god se vama dopada!
I javite nam kako vam se dopada vaša nova, „stara“ jakna.
(Jasmina R.)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.