Otkrio da je dobio metak u glavu nakon pet godina

Izvor: Blic, 25.Avg.2010, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrio da je dobio metak u glavu nakon pet godina

Poljak koji živi u Nemačkoj pet godina nije primetio da je pogođen metkom u glavu, zato što je bio "mrtav pijan" kada se to dogodilo.

Policija iz grada Bohuma na severozapadu Nemačke saopštila je danas da su lekari u petak pronašli metak u potiljku 35-godišnjeg pacijenta koji je mislio da ide na operaciju zbog vađenja ciste, naveo je Rojters.

Kada su mu pokazali izvađeni projektil, on se setio da je osetio udarac u glavu na proslavi Nove godine u Herneu 2004. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili 2005. godine, kako prenosi AFP, ali je zaboravio na to zato što je bio mrtav pijan.

On se seća da je imao otok, koji nije bio toliko strašan da bi otišao kod lekara. Rana oko metka je kasnije zarasla i on je odlučio da ode na pregled tek kada su počeli učestali bolovi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.