Otkazalo joj uže za bandži, pala sa 111 metara u reku! (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Jan.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazalo joj uže za bandži, pala sa 111 metara u reku! (VIDEO)

Erin Lengvorti je skakala bandži džamp iznad reke Zambezi koja deli Zambiju i Zimbabve, kada je puklo uže kojim je bila zavezana.

Pred očima užasnutih gledaoca Australijanka je padala na glavu s visine od 111 metara. Srećom, devojka je preživela stravičan pad, a to što nije poginula naziva čudom.

Pogledajte kako Italijani skaču u ledenu reku (VIDEO)

Pogledajte: Čovek zamalo da "skoči u smrt" (VIDEO)

Bandži >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa zgrade: Za dlaku izbegla smrt! (VIDEO)

Ispričala je i da se onesvestila kada je udarila u vodu. 'Osećala sam se kao da me neko neprestano šamarao', rekla je. Nakon što je došla k sebi od udara Erin je počela da pliva nizvodno, ali uže joj je zapelo za stene. 'Morala sam da otplivam do stena da oslobodim uže', ispričala je. Tada su je dohvatili spasioci i okrenuli je kako bi izbacila vodu iz sebe.

Erin je bila hitno hospitalizovana u Zimbabveu te je prebačena u Južnu Afriku.

(s media)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Otkazalo joj uže za bandži, pala sa 111 metara!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2012

Australijanku Erin Lengvorti želja za adrenalinom umalo je koštala života...Erin Lengvorti je skakala bandži džamp iznad reke Zambezi koja deli Zambiju i Zimbabve, kada je puklo uže kojim je bila zavezana...Pred očima užasnutih gledaoca Australijanka je padala na glavu s visine od 111 metara....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.