Otisci na pronađenom Tijaninom noktu pripadaju njenim drugarima!

Izvor: 24sata, 03.Avg.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otisci na pronađenom Tijaninom noktu pripadaju njenim drugarima!

Otisci na veštačkom noktu koji je pronađen nedaleko od terena "Rata", za koji majka i prijatelji nestale Tijane Jurić (15) tvrde da je njen, pripadaju osobama bliskim devojčici koji su učestvovali u potrazi za njom i nemaju veze za njenim nestankom.

I na beloj patici "starka", koja je bila prvi dokaz da Tijana nije samovoljno otišla, postoji šest otisaka, ali, prema nezvaničnim informacijama, pripadaju devojčicinim drugarima koji su je tražili.

Puste ulice >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << sada su glavno obeležje jednog od najvećih subotičkih prigradskih naselja. Ni osmog dana od nestanka Tijane Jurić (15) niko ne zna gde je devojčica i ne postoje dokazi da je u noći između 25. i 26. jula prešla granicu sa Mađarskom. Tek pokoji meštanin Bajmoka juče se mogao videti na ulici.

Pročitajte još:

VRATITE NAM NAŠU TIJANU Potresno pismo drugara nestale devojčice

Na Tijaninom noktu nađen trag dvoje ljudi

Tijanina porodica u agoniji: Svi ćute o našoj devojčici

Tijanin otac: Tražiću je dok sam živ

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.