Otišao da hrani konje i izazvao udes voza

Izvor: Blic, 30.Okt.2011, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišao da hrani konje i izazvao udes voza

Jedan britanski farmer izazvao je saobraćajnu nesreću kada se voz sudario sa njegovim traktorom koji je parkirao na šinama, kako bi nahranio konje.

Džon Vetkin-Džejms, farmer iz Velike Britanije, nedavno je od sudije dobio ne baš zavidan epitet. On je na suđenju nazvan "neverovatno glupim", jer je, u nameri da nahrani konje na livadi, parkirao svoj traktor na voznim šinama.

Brzi voz koji je nedugo zatim naišao, sudario se sa traktorom, što je izazvalo štetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od 90 hiljada evra. U nesreći je lakše povređeno nekoliko osoba, tako da farmer nije dobio zatvorsku kaznu.

Sudija je Džonu odredio suspenziju od 36 nedelja, tokom kojih ne sme da vozi traktor. "Ono što ste uradili bilo je neverovatno glupo. U nameri da uštedite nekoliko minuta, rizikovali ste sigurnost putnika i osoblja ", rekao je sudija.

Farmer je nakon nesreće nastavio da hrani svoje konje, a šine su bile blokirane nekoliko narednih sati.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.