Otežano vodosnabdevanje za korisnike od Sićeva do Vinika

Izvor: Megafon.co, 12.Nov.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otežano vodosnabdevanje za korisnike od Sićeva do Vinika

Ekipe javno komunalnih preduzeća su na terenima i obavljaju planirane radove u utorak, 12. novembra.
JKP Naissus Neodložni radovi na magistralnom cevovodu u ulici Radmile Savićević, u naselju Gornja Vrežina (ispod propusta, paralelno sa auto-putem), uslovljavaju otežano vodosnabdevanje za korisnike od Sićeva do Vinika. Ekipe JKP Naissus će raditi na ovom kvaru do nedelje, 17. novembra. Zbog radova, u istom vremenu biće zatvoren atarski put koji se nastavlja od ulice Radmile >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Savićević do muljnog ispusta i paralelno sa auto-putem. Smanjeni pritisak vode biće izražen u naseljima Podvinik, Borskoj ulici, selu Ostrovica i još nekim selima prema Beloj Palanci, dok u drugim delovima grada (naselja Donja Vrežina, Gornji Matejevac) neće bitno uticati na vodosnabdevanje.
Zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vode će biti:
– Selo Čokot, ulica Maršala Tita br. 16. do 15 sati;
– Ugao ulica Kraljevića Marka i Katićeve do 15 sati;
– Selo Donja Toponica do 15 sati;
– Naselje Gornja Varežina do 15 sati;
– Selo Čamurlija do 15 sati.
JKP Parking servis Javno komunalno preduzeće Parking servis će u utorak, 12. novembra raditi na zameni sijalica u stacionaru Terme u Niškoj banji i na teritoriji gradske opštine Medijana. Proširenje mreže javne rasvete planirano je u Gornjomatejevačkoj ulici.
Radiće se na horizontalnoj signalizaciji i to obeležavanju saobraćajnih oznaka u ul. Majakovskog, dr Milenka Hadžića i Đerdapskoj. Na Somborskom bulevaru biće obeležena autobuska stajališta.
Ekipe Parking servisa će postaviti vertikalnu signalizaciju u OŠ „Njegoš“ i Nišavskoj, Cvijićevoj, Šumadijskoj i Bubanjskoj ulici.
Gradska toplana Niš U utorak, 12. novembra su svi toplotni izvori startovali na vreme i vršili su urednu isporuku toplotne energije do 08:00 sati, zbog porasta spoljne temperature vazduha na 15⁰C. Toplotni izvori će u toku dana ponovo startovati u skladu sa spoljnom temperaturom vazduha, po izveštajima RHMZ koje svakodnevno pratimo.
Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, korisnici sa adrese Božidarčeva 30, nisu imali isporuku toplotne energije u jutarnjim satima. Ekipe JKP Gradska toplana koje su na terenu rade na
sanaciji kvara, a planirano vreme završetka radova je u večernjim satima.
Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su i danas do prekida isporuke toplotne energije bili korisnici na adresama: Dušanov bazar i  Mije Petrovića 4 i 4a.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Postavljanje saobraćajne signalizacije u Prijezdinoj, Šumatovačkoj, Đuke Dinića

Izvor: Megafon.co, 13.Nov.2019, 15:10

Ekipe javno komunalnih preduzeća su na terenima i obavaljaju planirane radove u sredu, 13. novembra.. JKP Parking servis Javno komunalno preduzeće Parking servis radiće na zameni sijalica u stacionaru Terme u Niškoj banji i na teritoriji gradske opštine Pantelej. Radiće se i na postavljanju...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.