Postavljanje saobraćajne signalizacije u Prijezdinoj, Šumatovačkoj, Đuke Dinića

Izvor: Megafon.co, 13.Nov.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postavljanje saobraćajne signalizacije u Prijezdinoj, Šumatovačkoj, Đuke Dinića

Ekipe javno komunalnih preduzeća su na terenima i obavaljaju planirane radove u sredu, 13. novembra.
JKP Parking servis Javno komunalno preduzeće Parking servis radiće na zameni sijalica u stacionaru Terme u Niškoj banji i na teritoriji gradske opštine Pantelej. Radiće se i na postavljanju vertikane saobraćajne signalizacije na poligonu u OŠ „Njegoš“ i ulicama Prijezdina, Patrisa Lumumbe, Šumatovačkoj i Đuke Dinić. Ekipe Parking servisa otkloniće nedostatke na >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << vertikalnoj signalizaciji u ulicama Kraljevića Marka, Đerdapskoj, Nišavskoj i Bubanjskoj.
Gradska Toplana Niš Toplotni izvori nisu startovali zbog visoke spoljne temperature vazduha, koja je u vreme starta toplotnih izvora iznosila 16⁰C. Toplotni izvori će u toku dana ponovo startovati u skladu sa spoljnom temperaturom vazduha, po izveštajima RHMZ, kažu iz Gradske toplane.
Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su i danas do prekida isporuke toplotne energije bili korisnici na adresama: Dušanov bazar i  Mije Petrovića 4 i 4a.
JKP Naissus Zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vode će biti:
– Ulice Koste Stamenkovića i Učitelj Milina – do 15 sati;
– Neodložni radovi na magistralnom cevovodu u ulici Radmile Savićević, u naselju Gornja Vrežina uslovljavaju otežano vodosnabdevanje za korisnike od Sićeva do Vinika. Radovi će trajati do nedelje 17. novembra. U istom periodu biće zatvoren atarski put. On se nastavlja od ulice Radmile Savićević do muljnog ispusta i paralelno sa auto-putem. Smanjeni pritisak vode biće izražen u naseljima Podvinik, Borskoj ulici, selu Ostrovica i još nekim selima prema Beloj Palanci, dok u drugim delovima grada (naselja Donja Vrežina, Gornji Matejevac) neće bitno uticati na vodosnabdevanje;
– Niška Banja, ulica Ruzveltova bb do 15 sati;
– Podvinik, ulica Pribojska br. 135. do 15 sati;
– Selo Popovac, ul. Dragoljuba Đorđevića br. 1. do 15 sati;
– Selo Rujnik do 15 sati.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.