Otežano vodosnabdevanje na delu magistralnog cevovoda od izvorišta Krupac do Vinika

Izvor: Megafon.co, 18.Nov.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otežano vodosnabdevanje na delu magistralnog cevovoda od izvorišta Krupac do Vinika

Ekipe javno komunalnih preduzeća su na terenima i obavljaju planirane radove u ponedeljak, 18. novembra.
JKP Naissus Zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vode će biti:
– Ulica Radmile Savićević, u naselju Gornja Vrežina (ispod propusta, paralelno sa auto-putem) – Zbog radova tokom dana, u istom vremenu biće zatvoren atarski put koji se nastavlja od ulice Radmile Savićević do muljnog ispusta i paralelno sa auto-putem. Smanjeni pritisak vode, uz moguć prekid na nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << lokacijama, biće izražen od izvorišta Krupac (sela Dolac, Ostrovica), sve do  viših delova naselja Podvinik i Borske ulice, dok u drugim delovima grada (naselja Donja Vrežina, Gornji Matejevac) neće bitno uticati na vodosnabdevanje;
– Niška Banja, ulica Sinđelićeva br. 1. do 15 sati;
– Knez Selo do 15 sati;
– Ulica Rentgenova bb do 15 sati;
– Naselje Gornji Matejevac, ulica Oblačića Rada br. 3. do 15 sati;
– Bulevar 12. februar br. 62. do 15 sati.
JKP Parking servis Javno komunalno preduzeće Parking servis će raditi na zameni sijalica na teritoriji gradskih opština Medijana i Palilula, kao i na Bulevaru 12. februar. Obeležiće se podužne horizontalne signalizacije na lokalnom putu Gornje Međurovo – Donje Međurovo – Naselje 9.maj.
Ekipe Parking servisa radiće na uklanjanju diskova i ugradnji ležećih policajaca brzine u ulici Novice Žigića Bože. Na Somborskom bulevaru je planirano obeležavanje autobuskih stajališta.Radovi na vertikalnoj signalizaciji planirani su u ul. Stojana Novakovića, Bulevar dr Zorana Đinđića i na Malčanskom putu.
Parking servis je doneo i rešenje o privremenoj izmeni režima saobraćaja na prilazima i unutar SC „Čair“ zbog odigravanja kvalifikacione utakmice prvenstva Evrope U21, između reprezentacija Srbije i Rusije, na stadionu „Čair“. U utorak, 19. novembra kretanje saobraćaja će biti obustavljeno na prilazima SC „Čair“ iz ulica 9. Brigade i Zetske u periodu od 7 do 22 sata.
U vremenu privremene izmene režima saobraćaja, mimo utvrđenog režima, dozvoljava se kretanje unutar SC „Čair“ vozilima pod pratnjom, službenim i akreditovanim vozilima sa posebnim nalepnicama, vozilima posetioca bazena Čair i vozilima hitnih intervenicija.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.