Oteta deca Slavice Burmazović posle četiri godine vraćena u Srbiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Okt.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oteta deca Slavice Burmazović posle četiri godine vraćena u Srbiju

Posle četiri godine od otmice i više od tri godine od pravosnažne presude turskog suda, oteta deca Slavice Burmazović vraćena su u Srbiju.

Slavica je svoju decu sačekala danas na Aerodromu NIkola Tesla, gde su iz Irana stigla u pratnji našeg ambasadora u toj zemlji, Dragana Todorovića.

"Ja sam najrećnija mama na svetu", rekla je Slavica Burmazović.

Deca su vraćena u Srbiju četiri godine posle otmice i više od tri godine od pravosnažne presude >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << turskog suda, na osnovu dogovora ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića i ministra inostranih poslova Irana Muhameda Zarifa.

Bivši suprug Slavice Burmazović, Turčin, odveo je troje dece bez majčine dozvole 2015. godine u Tursku.

Prvostepenom presudom suda deca su u martu 2016. godine vraćena majci nakon čega je otac uprkos zabrani, napustio teritoriju Turske i otišao s decom u Iran.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Oteta deca Slavice Burmazović nakon četiri godine vraćena majci u Srbiju

Izvor: Radio 021, 29.Okt.2019

Posle četiri godine od otmice i više od tri godine od pravosnažne presude turskog suda, oteta deca Slavice Burmazović vraćena su u Srbiju...Slavica je svoju decu sačekala danas na Aerodromu "NIkola Tesla", gde su iz Irana stigla u pratnji našeg ambasadora u toj zemlji, Dragana Todorovića...Ministar...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.