Smenjen i proteran zbog snimka Kačavende

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen i proteran zbog snimka Kačavende

Jeromonah Nikolaj Stamatović, koji je u aprilu ove godine bio uhapšen ispred Patrijaršije SPC u Beogradu zbog pokušaja da proda kompromitujući snimak bivšeg vladike Kačavende sa četvoricom mladića, smenjen je sa te pozicije u manastiru u Etno-selu "Stanišići" kod Bijeljine, rekao je za Dnevni avaz pravni zastupnik u SPC.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeromonah "ucenjivač" proteran iz Bijeljine

Izvor: Mondo, 16.Sep.2013

Jeromonah Nikolaj koji je pokušao da proda kompromitujući "porno" snimak bivšeg vladike Kačavende smenjen i proteran..

Nastavak na Mondo...

Smenjen monah zbog afere Kačavenda

Izvor: B92, 17.Sep.2013, 12:43

Beograd -- Vladika Hrizostom smenio igumana manastira u etno selu Stanišići Nikolaja Stamatovića, zbog pokušaja da proda kompromitujući snimak bivšeg vladike Kačavende...Monah Nikolaj je u aprilu bio uhapšen ispred Patrijaršije SPC u Begradu zbog pokušaja da proda kompromitujući snimak bivšeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.