Osumnjičen za trgovinu narkoticima i nelegalno oružje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičen za trgovinu narkoticima i nelegalno oružje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su K. G. (1990) iz Srbobrana, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, omogućavanje uživanja opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom njegove kuće, policija je pronašla trinaest paketića heroina, jedan paketić marihuane i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, a u pomoćnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prostorijama pronađena je automatska puška.

U kući je zatečen dvadesetdevetogodišnjak iz Siriga za koga se sumnja da je, prethodno, uživao narkotike.

Sumnja se, takođe, da je K. G. juče prodao paketić heroina tridesetdvogodišnjem sugrađaninu, protiv koga će biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

K. G. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Pao'' diler iz Srbobrana

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2019

Uhapšen K.G. (29) iz Srbobrana osumnjičen za trgovinu narkoticima POLICIJA je uhapsila K. G. (28) iz Srbobrana, zbog postojanja osnova sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet o drogu, omogućavanje uživanja opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje,...

Nastavak na Večernje novosti...

Dva puta opljačkao pekaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2019, 14:17

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S. G. (1993) iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela razbojništvo i teška krađa...Sumnja se da je, pre nedelju dana, pretnjom nožem, naterao radnicu pekare u ovom mestu da mu da novac iz kase...S. G. se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.