Osuđen za prevaru i iznudu: Ko to uz Miloša Jovanovića želi da odlučuje o sudbini Beograda?

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 21:55

Osuđen za prevaru i iznudu: Ko to uz Miloša Jovanovića želi da odlučuje o sudbini Beograda?

Pravosnažnom presudom za prevare i iznude, na dve godine zatvora osuđeni Uroš Janković uz Miloša Jovanovića želi da odlučuje o sudbini Beograda.

To je odlučeno na sastanku opozicionog Novog DSS.

Podsećamo, Janković je presudom Višeg suda u Beogradu u spetembru 2021. godine "zbog izvršenja krivičnog dela prevara u saizvršilaštvu, u produženom trajanju" osuđen na dve godine zatvora, novčanu kaznu u iznosu od 2.000.000 dinara i oduzeto mu je 4.551.471,60 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dinara, za koje se smatra da je protivpravna imovinska korist pribavljena krivičnim delom.

Posebno odeljenje za organizovani kriminal Apelacionog suda u Beogradu je u junu 2022. godine odbacilo kao neosnovane žalbe odbrane na ovakvu odluku i potvrdilo prvostepenu presudu.

"Moramo bolje da uredimo našu zemlju, da se izborimo sa korupcijom", govorio je ranije Miloš Jovanović, a sada ruku pod ruku sa osuđenim Jankovićem izlazi na izbore i najavljuje koaliciju sa Draganom Đilasom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PORODICA NASTRADALOG U SUZAMA Pijani vozač izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Vladica (62), a osuđen na TRI GODINE ZATVORA

Izvor: Blic, 12.Mar.2024, 19:28

Milan Milojević iz Aleksinca osuđen je danas prvostepenom presudom Višeg suda u Nišu na tri godine zatvora jer je 30.septembra 2023.godine pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Vladica Milijić (62) iz Draževca. On je oglašen krivim da je počinio teško deo protiv bezbednosti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.