Izvor: Blic, 12.Mar.2024, 19:28

PORODICA NASTRADALOG U SUZAMA Pijani vozač izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Vladica (62), a osuđen na TRI GODINE ZATVORA

Milan Milojević iz Aleksinca osuđen je danas prvostepenom presudom Višeg suda u Nišu na tri godine zatvora jer je 30.septembra 2023.godine pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Vladica Milijić (62) iz Draževca. On je oglašen krivim da je počinio teško deo protiv bezbednosti javnog saobraćaja a osim kazne zatvora, izrečena mu je i mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri godine, koja će se primenjivati po isteku kazne zatvora. Kako je utvrđeno nepravosnažnom presudom, Milojević saobraćajnu nesreću izazvao vozeći sa koncentracijom alkohola u krvi od 1,24 miligrama po mililitru, zbog čega nije bio sposoban da bezbedno upravlja vozilom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.