Izvor: S media, 07.Feb.2012, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavka Snežane Samardžić Marković stigla u Skupštinu

Snežana Smardžić Marković je ostavku na mesto ministarke omladine i sporta podnela 3. februara pošto je imenovana za generalnog direktora Direktorata za demokratiju Saveta Evrope, a njen mandat će prestati nakon što parlament, bez rasprave, konstatuje ostavku na prvoj narednoj sednici.

Skupština Srbije bi sutra trebalo da počne vanrednu sednicu na čijem dnevnom redu je izbor člana Visokog saveta sudstva i zamenika javnih tužilaca.

Potpredsednica Vlade Srbije Verica >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Kalanović trebalo bi da preuzme Ministarstvo omladine i sporta. Kako je ona prokomentarisala svoju buduću dužnost, možete pročitati OVDE.

Samardžić Marković je u obrazloženju svoje ostavke navela da je imenovanje na poziciju generalnog direktora Direktorata za demokratiju Saveta Evrope velika čast za nju i ogromno priznanje za Srbiju.

Plata iz snova: Snežani Samardžić Marković 13.000 evra!

Verica Kalanović umesto Samardžić-Marković?

Ministarka sporta podnosi ostavku

"Namera mi je da se nakon isteka mandata vratim u Srbiju i da sa svojim znanjem, iskustvom i kontaktima stečenim na novoj dužnosti pomognem našoj zemlji", rekla je Samardžić Marković.

Samardžić Marković je navela da će sa nove pozicije učiniti sve da Srbiji pomogne da što brže i uspešnije realizuje proces evropske integracije.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.