Izvor: Southeast European Times, 18.Sep.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osoblje Saveta Evrope nadgleda albansku demokratiju

18/09/2008

TIRANA, Albanija -- Savet Evrope (SE) uputio je svoje predstavnike da provere demokratske procese u Albaniji. Jako Lakso i Dejvid Vilšir iz Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) pozvali su u sredu (17. septembra) visoke zvaničnike da završe ključne reforme kako bi ostvarili aspiracije zemlje vezane za evropsku integraciju.

U međuvremenu u sredu, premijer Sali Beriša pozvao je ministre pravosuđa i finansija da izrade zakon kojim bi se kaznili poslodavci >> Pročitaj celu vest na sajtu Southeast European Times << koji doprinose takozvanom "crnom tržištu". "Taj problem ne bi trebalo posmatrati kao građansko, već kao krivično pitanje", rekao je Beriša na sastanku vlade. (Top Čenel, Šćip, BalkanVeb, Alsat, Lajm - 18/09/08)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.