Osnova za razumevanje osoba sa mentalnim problemima je tolerancija

Izvor: Danas, 17.Nov.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnova za razumevanje osoba sa mentalnim problemima je tolerancija

Po završetku hospitalnog lečenja osobe sa mentalnim problemima prepuštene su samima sebi, bez ikakve podrške sistema socijalne ili zdravstvene zaštite osim u slučaju domova zdravlja i redovnih kontrola koje se obično preporučuju jednom u 30 dana. Članak Osnova za razumevanje osoba sa mentalnim problemima je tolerancija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Reciklažni centar u Novoj Varoši: Poslovanje bremenito problemima

Izvor: Danas, 17.Nov.2019

Otvaranje reciklažnih dvorišta u opštinama Nova Varoš, Prijepolje, Priboj i Sjenica jedan je od primarnih ciljeva Regionalnog plana upravljanja otpadom za period od 2011. do 2021. Članak Reciklažni centar u Novoj Varoši: Poslovanje bremenito problemima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.