Oskrnavljena kosturnica Ledena stena u Nišu, Đorđević osudio vandalizam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskrnavljena kosturnica Ledena stena u Nišu, Đorđević osudio vandalizam

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević danas je u ime Vlade Srbije najstrože osudio skrnavljenje Spomen kosturnice Ledena stena u Nišu i zatražio hitnu istragu i kažnjavanje odgovornih za taj vandalski čin.

U kosturnici Ledena stena položene su kosti 2.015 bugarskih vojnika, poginulih u konačnim borbama za oslobođenje Jugoslavije u Drugom svetskom ratu.

Đrođević je naveo da kao resorni ministar osuđuje vandalski čin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji je delo pojedinca koji će biti kažnjen.

"Mi kao narod ne stojimo iza toga, već gajimo dobre odnose sa Bugarima koje ćemo nastojati da očuvamo i u budućnosti", rekao je Đorđević, a prenelo Ministarstvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Izveštaj o pogibiji radnika kada dozvoli MUP"

Izvor: Mondo, 21.Sep.2018, 10:56

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio da će izveštaj o nesreći u kojoj su nastradali radnici na gradilištu "Beograda na vodi" biti objavljen kada za to budu dali dozvolu MUP i Tužilaštvo...Đorđević je rekao da je sam investitor odmah posle nesreće...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.