Osam-lepotica-je-spojio-u-jednu-i-dobio-najlepse-lice-na-svetu.-Ono-izgleda-ovako

Izvor: medio.rs, 07.Sep.2014, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam-lepotica-je-spojio-u-jednu-i-dobio-najlepse-lice-na-svetu.-Ono-izgleda-ovako

Marius Vibe, norveški umetnik, napravio je mali eksperiment. Uzeo je fotografije osam slavnih žena koje je magazin "Maxim" 2011. godine proglasio za najlepše na svetu i napravio je najlepšu.

Delove njihovih lica je spojio u jednu fotografiju kako bi dobio najlepšu, onu za koju kaže da bi zapravo tako trebalo da izgleda najlepša žena na svetu.

Među lepoticama od čijih lica je kreirana jedna su Rosi Hantington-Vajtli, Olivija Mun, Keti Peri, Kameron Dijaz, Mila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Kunis, Bar Refaeli, An Hatavej i Natali Portman.

A ovo je rezultat!

Međutim, i sam umetnik je na svom blogu priznao kako je čim je vidio popis zažalio što je uzeo baš ove žene koje je neko drugi proglasio najlepšima, jer među njima nije nijedna tamnoputa.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.