Oružani obračun, jedan ubijen, dvojica ranjena

Izvor: RTS, 02.Apr.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oružani obračun, jedan ubijen, dvojica ranjena

Tri osobe ranjene u pucnjavi kod kafića "Mariki" u Zvečanskoj ulici u Beogradu, saznaje RTS. Najteže povređeni Rade Rakonjac preminuo je od zadobijenih rana. Rakonjac je bivši telohranitelj Željka Ražnatovića Arkana i blizak prijatelj Luke Bojovića.

U pucnjavi ispred kafića "Mariki" u Zvečanskoj ulici u Beogradu ranjene su tri osobe, od kojih dve teže, saznaje RTS. Sva trojica imaju više prostrelnih rana.

Nezvanično se saznaje da je najteže ranjen Rade >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rakonjac (51), bivši telohranitelj Željka Ražnatovića Arkana i blizak prijatelj Luke Bojovića. 

Kako javlja reporter RTS-a sa lica mesta Vladimir Palikuća, Rakonjac je sedeo u kafiću sa dvojicom telohranitelja kada je nepoznati izvršilac sišao niz stepenice preko puta kafića i zapucao na njih trojicu.

Rakonjac je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju, dok su druga dvojice prebačena u Urgentni centar.

Kako RTS saznaje, u toku je akcija MUP-a "Vihor" u kojoj naoružani pripadnici MUP-a na raskrsnicama u Beogradu pretresaju vozila u potrazi za počiniocem.   

Nekoliko minuta kasnije, u Ulici Radovana Simić Cige, ispred broja 42, eksplodirao je automobil marke "alfa romeo" iz koga su prethodno izašla dva mladića.

U ovom trenutku nije jasno da li su ova dva događaja povezana. 

Policija se nalazi na licu mesta. Uviđaj je u toku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen prijatelj Luke Bojovića, ranjeno više ljudi

Izvor: Mondo, 02.Apr.2014

Rade Rakonjac, prijatelj Luke Bojovića i bivši Arkanov telohranitelj, ubijen je u pucnjavi u Zvečanskoj ulici..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.