Orlići bez EP, tuča na kraju meča

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2012, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" bez EP, tuča na kraju meča

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela večeras da se plasira na Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine, pošto je u Kruševcu izgubila od Engleske sa 0:1 čime je eliminisana ukupnim rezultatom 0:2.

Malo falilo - mladi fudbaleri Srbije

 

Srbija je u revanš utakmici u Kruševcu izgubila sa 0:1 golom Konora Vikama u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena, kada su sva 11-orica igrača Srbije otišli pred gol "gordog albiona" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

 

"Orlići" pred oko 10 hiljada gledalaca u Kruševcu nisu uspeli da stvore nijednu veliku priliku, iako su često gostujućeg golmana Džeka Batlenda pokušavali da ugroze udarcima iz daljine, koji su uglavnom završavali neprecizno.

 

Englezi su najbolju priliku imali u četvrtom minutu kada je Marvin Sordel posle pasa Džordana Hendersona prevario kapitena Srbije Slobodana Medojevića i šutirao sa 10 metara, ali je pogodio stativu.

 

Jedini gol na utakmici gosti su postigli kada su svi reprezentativci Srbije, uključujući i golmana Branimira Aleksića bili u protivničkom šesnaestercu, a Englezi su posle kontranapada ostali u situaciji tri na jedan i lako došli do pogotka.

 

 

Po završetku utakmice došlo je do sukoba na terenu u kome je učestvovala većina igrača obe ekipe, kao i članovi stručnih štabova, a crveni karton dobili Rouz i Medojević, ali sva je prilika da će naknadno još neki igrači zaraditi kazne.

 

Opšta tuča je trajala nekoliko minuta, viđeno je dosta udaranja i guranja igrača i trenera obe ekipe, a konflikt je nastavljen i u tunelu.

 

Evropsko prvenstvo održaće se u Izraelu od 15. do 28. juna sledeće godine.

 

Rezultati baraža:

RUSIJA - Češka 2:2 (prva utakmica 2:0)

Švajcarska - NEMAČKA 1:3 (0:1)

Švedska - ITALIJA 2:3 (0:1)

Srbija - ENGLESKA 0:1 (0:1)

NORVEŠKA - Francuska 5:3 (0:1)

Danska - ŠPANIJA 1:3 (0:5)

 

Juče:

HOLANDIJA - Slovačka 2:0 (2:0)


Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Malo i o igri u Kruševcu...

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2012

Večerašnji poraz reprezentacije Srbije, nažalost, ostao je u dubokoj senci teških incidenata na kraju meča. Englezi već sada za sve okrivljuju kako naše igrače, tako i kruševačku publiku i traže oštre kazne, pa slične tonove treba očekivati i narednih dana..

Nastavak na Sportske.net...

''Orlići'': ''Srećo, gde si?''

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2012, 00:36

Posle večerašnjeg poraza od Engleske u Kruševcu i neuspeha u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo, naši mladi reprezentativci tvrde da su dominirali, ali da ih sreća nije pogledala na kraju..

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.