Organizatori orgija u Hrvatskoj uklanjaju tragove

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2011, 03:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizatori orgija u Hrvatskoj uklanjaju tragove

Afera orgijanja na imanjima lovačkih društava u Hrvatskoj poprima sve šire razmere, pa od straha od istine svi učesnici ovih nečasnih radnji pokušavaju da se zaštite kako znaju i umeju.

Posle otkrića hrvatskog "Jutarnjeg lista" o erotskim (čitaj: kurvinjskim) zabavama poslovnih ljudi sa domaćim i stranim prostitutkama, kao i pisanja "Presa" da su i direktori Naftne industrije Srbije bili česti gosti tamošnjeg "JANAF-a", organizatori panično uklanjaju dokaze razuzdanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << terevenki.

"Jutarnji list" otkriva da su fotografije s jedne lovačke zabave, koje su sve do prekjuče stajale na službenim internet stranicama Lovačkog društva "Zec" iz Donje Motičine pokraj Našica, u Slavoniji, naprasno povučene istog popodneva pošto je priča "Jutarnjeg lista" o organizovanoj međunarodnoj prostituciji naišla na širok odjek kako u Hrvatskoj, tako i u Srbiji.

Na spornim fotografijama, koje su izbrisane sa stranice www.ld-zec.dmoticina.hr, predsednik Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije Zlatko Stolnik, snimljen je u prilično veseloj atmosferi na večeri organizovanoj 17. januara 2010. godine, posle lova na fazane.

Fotografije prikazuju nepoznatu pevačicu koja u kratkoj suknji sedi u krilu jednog lovca, a na drugoj je u društvu sa Stolnikom. Slike su očito sklonjene da ne bi mogle da posluže kao dokaz eventualne istrage. Hrvatska policija, prema rečima Marka Ćalete, portparola osječke policije, u saradnji s Interpolom i mađarskim kolegama već pokušava da otkrije imena tamošnjih prostitutki koje su, zajedno s onima iz Hrvatske, dolazile u Slavoniju na razuzdane zabave.

Do sada su, kako se ističe, podnete već tri krivične prijave protiv hrvatskih državljana umešanih u organizovanje lanca međunarodne prostitucije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.