Orban priredio svečanu večeru za Brnabićevu i delegaciju

Izvor: RTS, 08.Feb.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orban priredio svečanu večeru za Brnabićevu i delegaciju

Premijer Mađarske Viktor Orban priredio je u Budimpešti svečanu večeru u čast premijerke Srbije Ane Brnabić i članova Vlade Srbije.
Delegacija Srbije, predvođena premijerkom, doputovala je Budimpeštu nešto posle 19 sati a njih je na aerodromu dočekao ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto.

Usledila je svečana večera koju je za srpsku delegaciju priredio premijer Mađarske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Viktor Orban, uoči četvrte po redu zajedničke sednice dve vlade, koja će u petak biti održana u Budimpešti.
Na dnevnom redu biće započeti projekti, regionalna saradnja i unapređenje sveukupnih bilateralnih odnosa Beograda i Budimpešte.
Kako je najavljeno, Orban će prvo, uz vojne počasti, prirediti svečani doček za premijerku Srbije na Trgu Košut.

Zatim će biti održana zajednička sednica dve vlade, posle koje će biti potpisano više sporazuma, a Brnabićeva i Orban će se obratiti medijima.
Tokom radne posete Mađarskoj, premijerka Brnabić sastaće se i sa predsednikom Mađarske Janošom Aderom.
U sklopu posete, u Budimpešti će u petak biti održan i Privredni forum Mađarska-Srbija, na kojem će se obratiti Ana Brnabić i Viktor Orban.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijerka Brnabić i ministri stigli u Budimpeštu

Izvor: Blic, 08.Feb.2018

Premijerka Ana Brnabić i ministri u Vladi Srbije stigli su večeras u radnu posetu Mađarskoj, gde će sutra biti održana četvrta po redu zajednička sednica dve vlade...Delegaciju Srbije koja je na aerodrom u Budimpešti stigla nešto pre 19 časova dočekao je ministar spoljnih poslova te zemlje...

Nastavak na Blic...

Orban priredio svečanu večeru za Anu Brnabić i delegaciju Srbije

Izvor: Večernje novosti, 08.Feb.2018

Premijer Mađarske Viktor Orban priredio je u Budimpešti svečanu večeru u čast premijerke Srbije Ane Brnabić i članova Vlade Premijer Mađarske Viktor Orban priredio je večeras u Budimpešti svečanu večeru u čast premijerke Srbije Ane Brnabić i članova Vlade.Delegacija...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.