Oproštajna poruka južnokorejskog profesora: Spalite moje telo i prospite pepeo blizu trajekta

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproštajna poruka južnokorejskog profesora: Spalite moje telo i prospite pepeo blizu trajekta

Zamenik direktora srednje škole Danvon u okolini Seula, čiji su učenici poginuli kada je potonuo južnokorejski trajekt Sevol, ubio se zbog neizdržljivog osećaja krivice. To je potvrdila oproštajna poruka pronađena u njegovom novčaniku.

"Suviše je bolno preživeti sam, dok je 200 učenika nestalo. Preuzimam odgovornost. Ja sam insistirao da idu na ekskurziju. Spalite moje telo i prospite pepeo blizu trajekta. Možda ću u sledećem životu ponovo biti profesor onima čija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tela nisu pronađena", napisao je Kang Min-gju (52), koji se obesio u blizini škole.

U policijskom saopštenju prvobitno je navedeno da profesor nije ostavio nikakvu oproštajnu poruku, ali je u novčaniku u njegovom džepu kasnije pronađeno pismo na dve strane.

Broj poginulih se popeo na 58, a ronioci i dalje tragaju za nestalima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oproštajna poruka južnokorejskog profesora: Spalite moje telo i prospite pepeo blizu trajekta

Izvor: Press, 20.Apr.2014

"Suviše je bolno preživeti sam, dok je 200 učenika nestalo. Preuzimam odgovornost. Ja sam insistirao da idu na ekskurziju. Spalite moje telo i prospite pepeo blizu trajekta. Možda ću u sledećem životu ponovo biti profesor onima čija tela nisu pronađena", napisao je Kang Min-gju (52), koji se...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.