Oprezno zbog magle

Izvor: RTS, 07.Jan.2014, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprezno zbog magle

Na putevima u Srbiji nema gužvi, na prelazima zadržavanja oko pola sata. Dodatan oprez neophodan je zbog magle na području Vojvodine, Šumadije i Timočke krajine.

Saobraćaj na putevima u Srbiji je umerenog intenziteta, kolovozi su uglavnom vlažni, a mestimično zaostalog snega ima jedino na pojedinim prilazima zimskim turističkim centrima gde je neophodna upotreba zimske opreme.

Kako je jutros saopštio Auto-moto savez Srbije, zbog magle vidljivost je smanjena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na području Vojvodine, Šumadije i Timočke krajine.

Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta.

Putevi Srbije upozorili su vozače na moguće odrone koji su i pored redevnog čišćenja i uklanjanja sa kolovoza česti i predstavljaju dodatnu opasnost u vožnji.

Odroni su najučestaliji na području Majdanpeka, Žagubice, Golupca, Negotina, Ivanjice, Vranja, Novog Pazara a posebno treba voziti oprezno kroz klisure i stenske useke duž Đerdapske i Ibarske magistrale, kroz Grdeličku i Sićevačku klisuru.

Prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 96 saobraćajnih nezgoda u kojima je 28 osoba teže i lakše povređeno a dve osobe su poginule.

U Beogradu je evidentirano 28 nezgoda u kojima su dve osobe povređene.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.