Oprezno u vožnji zbog kiše, odrona i jakog vetra

Izvor: RTS, 20.Maj.2020, 07:35

Oprezno u vožnji zbog kiše, odrona i jakog vetra

Vozače danas očekuju mokri kolovoži zbog kiše, povremeno jak vetar i česti odroni koje takvo vreme donosi.
Posebna pažnja potrebna je i na deonicama puteva na kojima se zbog povremeno jačih pljuskova u kolotrazima i udubljenjima nađe veća količina vode zbog koje mogu lako da izgube kontrolu nad upravljačem, jer tada vozilo može naglo da promeni putanju kretanja u neželjenom pravcu.
Niska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oblačnost, povremeno jači pljuskovi, a u pojedinim krajevima praćeni i gradom, dodatno opterećuju vozače.
Iz AMS S poručuju vozačima da, ukoliko naiđu na područje koje je zahvaćeno nevremenom, naprave pauzu u vožnji i zaustave vozlo na prvom parkingu ili nekom drugom bezbednom mestu dok se vremenski uslovi ne poboljšaju.
Granice Srbije zatvorene su za sve državljane.
Kamioni na Batrovcima čekaju šest sati, na prelazu Šid dva sata, na Horgošu i Kelebiji tri sata.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Oprez na putu - kiša, jak vetar i odroni

Izvor: B92, 20.Maj.2020

Vozači i danas moraju biti pažljivi za vreme vožnje zbog kiše, povremeno jakog vetra i čestih odrona koje takvo vreme donosi...Vozači treba da paze i na deonice puteva na kojima se zbog povremeno jačih pljuskova u kolotrazima i udubljenjima nađe veća količina vode zbog koje mogu lako da izgube...

Nastavak na B92...

UPOZORENjE za vozače: Oprez zbog kiše, odrona i jakog vetra

Izvor: Večernje novosti, 20.Maj.2020

Vozači i danas moraju biti pažljivi za vreme vožnje zbog kiše, povremeno jakog vetra i čestih odrona koje takvo vreme donosi Vozači i danas moraju biti pažljivi za vreme vožnje zbog kiše, povremeno jakog vetra i čestih odrona koje takvo vreme donosi. Vozači treba da paze...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.