U Srbiji sutra oblačno i svežije vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Maj.2020, 14:53

U Srbiji sutra oblačno i svežije vreme

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i svežije vreme, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Lokalno se očekuju velika količina padavina, grad i olujni vetar, posebno u brdsko-planinskim predelima.

Vetar umeren i jak, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 14 do 17, najviša dnevna od 19 na severu, do 26 na jugu Srbije.

U Beogradu sutra oblačno, svežije i nestabilno sa kišom, pljuskovima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i grmljavinom, a u pojedinim delovima grada se očekuju i vremenske nepogode.

Vetar umeren, u zoni pljuskova i jak, severni. Jutarnja temperatura oko 16, najviša dnevna oko 20.

U Srbiji u četvrtak na severu i zapadu pretežno sunčano, u većini mesta vetrovito. U ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, na jugu i istoku mestimično sa kišom.

U petak i subotu pretežno sunčano i umereno toplo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U SJENICI SEVNULO 2.000 MUNJA, OVAKVO NEVREME NIJE VIĐENO 90 GODINA: Slike i snimci govore sve (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2020

Iz RHMZ-a su za sredu najavili pretežno oblačno i nestabilno vreme sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i uslovima za nepogode sa obilnim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom..- Ovakvo nevreme ne pamte ni ljudi stari 90 godina, padao je grad veličine pesnice. Sve je uništeno za pola sata, nema kuće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Oprezno u vožnji zbog kiše, odrona i jakog vetra

Izvor: RTS, 20.Maj.2020, 07:35

Vozače danas očekuju mokri kolovoži zbog kiše, povremeno jak vetar i česti odroni koje takvo vreme donosi. . Posebna pažnja potrebna je i na deonicama puteva na kojima se zbog povremeno jačih pljuskova u kolotrazima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.