Oprez u vožnji zbog jačeg vetra, tokom noći pažnja zbog kiše

Izvor: B92, 07.Feb.2021, 20:19

Oprez u vožnji zbog jačeg vetra, tokom noći pažnja zbog kiše

Prema najavama meteorologa povremeno jači udari vetra mogu otežavati vožnju u košavskim područjima, a posebno na jugu Banata.

Kiša je tokom večeri moguća na jugozapadu zemlje, a tokom noći i u ostalim krajevima, pa Auto-moto savez Srbije savetuje opreznu vožnju.

U toku večernjih sati moguća je i pojava magle, na deonicama pored

rečnih tokova, kotlina i klisura, a trenutno je ima na području Crnog Vrha, na prevoju Čestoborodica, na području Sjenice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Novog Pazara, pa ako naiđete na takve deonice držite odstojanje od vozila ispred vašeg, kaže se u saopštenju.

Prema informacijama Uprave granične policije RS - dobijenim u 17:15 časova, zadržavanja za teretna vozila na našim graničnim prelazima su:

- GP Kelebija, izlaz, zadržavanje 120 minuta;

- GP Batrovci, izlaz, zadržavanje 120 minuta.

- GP Sid, izlaz, zadržavanje 120 minuta.

- GP Sremska Rača, zadržavanje 60 minuta

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Oprez u vožnji zbog jače košave

Izvor: Radio 021, 07.Feb.2021

Prema najavama meteorologa povremeno jači udari vetra mogu otežavati vožnju u košavskim područjima, posebno na jugu Banata...Kiša je tokom večeri moguća na jugozapadu zemlje, a tokom noći i u ostalim krajevima, pa Auto-moto savez Srbije savetuje opreznu vožnju...U toku večernjih sati moguća...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.