Vozači, oprez – za dva sata u Beogradu 17 udesa

Izvor: RTS, 06.Nov.2019, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači, oprez – za dva sata u Beogradu 17 udesa

Auto-moto savez Srbije apeluje na vozače da budu oprezni u saobraćaju zbog magle, kiše, ali i košave. U Beogradu od 7 do 9 časova bilo čak 17 saobraćajnih nezgoda.
Veliki problemi su u saobraćaju u Beogradu. Od 7 do 9 časova dogodilo se čak 17 saobraćajnih nezgoda bez ozbiljnijih posledica. Hitna pomoć je intervenisala čak 13 puta na javnim mestima.
Zbog kiše koja je nanela lišće u šine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i skretnice, stoje tramvaji 3L1, 7, 9 i 14, umesto preko Slavije voze Resavskom.
Pokvario se i semafor na uglu Ulice gospodara Vučića i Vojislava Ilića, pa saobraćaj reguliše policija.
Auto-moto savez Srbije apeluje na vozače da budu oprezni u saobraćaju zbog magle, kiše, ali i košave. Novembarski dani donose promenljive vremenske uslove vozačima. Jutra i noći su hladni, a pored reka ima i magle, saopštava Auto-moto savez Srbije.
Danas je potreban dodatni oprez zbog kiše koja povremeno pada.
Vozačima se savetuje posebna opreznost i zbog vetra koji će duvati u košavskom području.
Naročito je potrebno da autobusi i teretna vozila smanje brzinu.
Na graničnim prelazima saobraćaj je umeren, a na putničkim terminalima zadržavanja su do 15 minuta.
Na teretnim terminalima na graničnim prelazima sa Hrvatskom i Mađarskom čekanja su višesatna.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza, kiše i jakog vetra

Izvor: Blic, 06.Nov.2019

Auto-moto savez Srbije danas apeluje na vozače da budu oprezniji zbog mokrih kolovoza, jakog vetra i povremene kiše koju meterolozi najavljuju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.