Oprez, mokri kolovozi

Izvor: B92, 10.Feb.2014, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez, mokri kolovozi

Beograd -- Saobraćaj u Srbiji obavlja se po mokrim kolovozima, uz dobru vidljivost, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Saobraćaj je umerenenog intenziteta. Na putevima 2. i 3. prioriteta u višim predelima ima mestimično zaostalog snega na kolovozu, do tri centimetra.

Zabrana za šlepere i kamione važi na putnim pravcima Jošanička Banja - Kopaonik, Koševi (kružni tok) - Čitluk - Aleksandrovac, Brzeće - Kopaonik (Jaram), Kopaonik - Rudnica, Stanišinci - Dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vode (Goč).

Povećana je opasnost od odrona, posebno u području Paraćina, Zaječara, Požarevca, Majdanpeka, Žagubice, Golupca, Negotina, Ivanjice, Vranja, Novog Pazara, a posebno treba voziti oprezno kroz klisure i stenske useke duž Đerdapske i Ibarske magistrale, kroz Grdeličku i Sićevačku klisuru.

Na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju do 30 minuta.

Zbog radova na terminalima na hrvatskoj strani, granični prelaz Bačka Palanka nije u funkciji za teretna vozila.

U ponedeljak 10. februara na autoputu E80, Niš - Dimitrovgrad (Granica sa Bugarskom), na deonici Čiflik-Staničenje, saobraćaj će se obustavljati od 9.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00, dok u nedelju 9. februara nema planiranih obustava saobraćaja.

U okviru radova na koridoru 10 na putu IA reda (auto-put E/75) između Vladičinog Hana i Vranja na deonici kod mesta Gramadje, aktuelna je devijacija u dužini od oko 800 metara. Radovi će trajati do 31. marta.

Do 10. februara će se od 7.00 do 17.00 raditi na delu državnog puta IA reda broj 1 (auto-put E-75), u zoni naplatne stanice "Beograd" kod Bubanj potoka, u oba smera auto-puta (Niš - Beograd i Beograd - Niš).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobra vidljivost, putevi mestimično mokri

Izvor: RTS, 10.Feb.2014

Putevi u Srbiji su mestimično mokri zbog kiše koja je padala tokom noći, pa se savetuje dodatan oprez. Na državnim putevima drugog i trećeg prioriteta u pojedinim regionima ima zaostalog snega, pa je neophodna upotreba zimske opreme...Kiša, koja je tokom noći padala, uslovila je da se saobraćaj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.