Opet skandal Kurtijeve vlade, kupili kiseonik od Srbije

Izvor: B92, 09.Maj.2020, 21:08

"Opet skandal Kurtijeve vlade, kupili kiseonik od Srbije"

Bivši poslanik kosovske Skupštine Miljaim Zeka optužio je odlazeću vladu premijera Aljbina Kurtija da je "kupila kiseonik u Srbiji".

Kao i da joj je isporučen u zarđalim bocama, piše danas prištinska Gazeta ekspres.

Zeka je objavio na Fejsbuku fotografiju za koju kaže da mu je poslao lekar iz bolnice.

Kako prenosi Kosovo onlajn, na njoj se vide boce sa kiseonikom koje su, prema njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tvrdnji, došle iz Srbije.

"Još jedan skandal premijera Kurtija povezan sa Srbijom. Boce kiseonika iz Srbije. U aprilu mesecu su napunjene u Srbiji i onda su dopremljene na Kosovo i vidite njihovo stanje, boce totalno zarđale, ovo je obaveštenje koje mi šalje doktor iz bolničkog centra”, naveo je Zeka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zeka: Skandal Kurtijeve vlade, kiseonik kupljen u Srbiji

Izvor: RTS, 09.Maj.2020

Bivši poslanik kosovske skupštine Miljaim Zeka tvrdi da je Kurtijeva vlada napravila "još jedan skandal" i da je kiseonik kupljen u Srbiji, piše Gazeta ekspres. . Miljaim Zeka je objavio na Fejsbuku fotografiju za koju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.