Opet haos u Budvi: Probijen kordon; Prešla se crvena linija VIDEO

Izvor: B92, 22.Jun.2020, 11:53

Opet haos u Budvi: Probijen kordon; "Prešla se crvena linija" VIDEO

Budva -- Opet "nemirno" u Budvi. Poslanici i odbornici demokrata probili su kordon privatnog obezbeđenja u SO Budva.

Oni su ušli u kancelariju predsednika SO Budva, navode podgoričke "Vijesti". Oni su poručili da neće izlaziti i "da ih policijska hunta sve pohapsi".

U zgradu su ušli u predsednik opštine Budva Marko Carević, menadžer grada Milo Božović, Dragan Krapović, Aleksa Bečić

Carević je ušao u svoj kabinet i seo u svoju fotelju. Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bulatović, kog je nedavno nova opštinska većina izabrala za vršioca dužnosti predsednika opštine Budva je Careviću rekao da napusti kabinet, što je ovaj odbio.

Carević je otvorio kolegijum na kom je kazao da treba da se dogovore o skidanju blokade računa i zakazivanja sednice. Rečeno je i da je sekretarima zabranjen ulazak u zgradu, navode "Vijesti".

Predsednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić kazao je da se sprovodi represija. "Mračna ličnost Zoran Lazović upravlja specijalnim policijskim timom", istakao je Bečić u kabinetu predsednika Budva Krsta Radovića, koji je iz Demokratske Crne Gore.

On je poručio pomoćniku Sektora za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala Zoranu Lazoviću, direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću i predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću da se ne igraju sa budućnošću Crne Gore.

"Prešla se crvena zona, branićemo se, niko ne sme više prstom da takne građane Crne Gore", rekao je Bečić u kabinetu Radovića.

Bečić i svi poslanici demokrata se nalaze u kabinetu Radovića.

Sukob oko toga ko je legitimna vlast u Budvi eskalirao je prošle sedmice, kada je policija upala u zgradu opštine, razbila staklo i bacila suzavac.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.